Leveringsbetingelser

 • Levering

  I tilfælde af forsinkede varer (adskillige dage) eller mislykkedes levering vil www.sylviehair.dk lave en ny forsendelse gratis. Vær opmærksom på, at levering til Bornholm og andre mindre øer kan tage op til 3 arbejdsdage. Vi sender ikke til andre europæiske lande og lande uden for EU.

 • Emballagen/ indpakningen

  Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
  Du reelt har taget varen i brug, hvis mærkatlabel er aftaget helt, delvist, eller hvis den helt mangler, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer. Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype.

  Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

 • Returnering

  Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres.

  Varerne skal returneres ubrugte (ubrudt emballage) og i samme stand som modtaget med tilbagevenden mærkat. Varer uden returmærkat accepteres ikke. Så snart vi har modtaget og godkendt returneringen vil vi så hurtigt som muligt overføre købsbeløbet til din konto, indenfor 7 dage. Tilbagebetaling er kun muligt med kreditkort, der anvendes til det oprindelige køb for at undgå ulovlig brug af kreditkort, gem gerne postkvitteringen som en dokumentation på at du har afsendt varerene retur (returfragten betales af kunden). Retur til: Sylvie Hair, Nørregade 41, 2.sal, 1165 København K

 • Sale-varer

  Ved bestilling af udsalgsvarer, kan der gå op til 7 dage for levering. Sylviehair.dk tilbyder levering til for 47 kr. i hele Danmark. Standard forsendelse tager cirka 1-3 arbejdsdage.

  Du kan også bestille online og afhente din bestilling (ordre) i vores butikker på Nørregade 41, 2.sal 1165 København K.
  Vælg funktionen (Afhent i salon) i betalingsgateway og vi vil have din bestilling klar til afhentning i vores salon & butik inden 24 timer.

 • Reklamation

  Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 • Åbningstider

  Mandag – Lørdag: Tidsbestilling

  Søndag & Helligdage: Efter aftale

 • Fortrydelsesret

  Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos SYLVIEHAIR.DK
  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

  Bemærk; Der er ingen fortrydelsesret på en bestillingsvarer som er bestilt specielt til dig som kunde.

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail tiI mail@sylviehair.dk eller ved at udfylde en returform i din meddelelse, skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.