Salon & Butik

Sylviehair.DK

Sylvie Hair er en dansk e-handelsvirksomhed. Virksomheden driver en platformsnetbutik, hvor der sælges Hair Extensions, Hårprodukter, og andre kvinder tilbehør.

Sylvie Hair, Nørregade 41, 2.sal

Opgradere din frisure på få timer – præcis som kendisser. Du behøver ikke længere at rejse til udlandet for at få fingrene i eksklusiv, glamourøse og lækker Hair Extensions.

30 minutter Gratis konsultation

Unik hair couture og god service. Vores mål er at introduceret eksklusiv Hair Extensions til konkurrence dygtig priser som en hyldest til alle kvinders naturlige skønhed og styrke.

© Sylvie Hair

Sylvie hair er altid i udkig efter de bedste hår-extensions og hår forlængelsen metoder samt hårplejeprodukter, stylingprodukter og tilbehør. Vi tager din tillid meget alvorligt, og sætter dine ønsker og vision i centrum.

Sociale Medier

Følg Sylvie Hair på de sociale medier og vær blandt de første til at modtage nyheder, rabatter og information om nye trends og varer. Din mening er vigtig, og vi sætter din tilfredshed før alt.
Følg os:

Hurtig Levering

Der leveres kun til adresser i Danmark. Leveringstid 2 – 4 hverdage. Dine varer sendes med GLS (til Pakkeshop eller privatadresse). Vi ombytter ikke ordre hvor pakker har været åbent/ brudt/ ødelagt.
Track & Trace:

© 2008 – 2019 Sylvie Hair

Sylvie Hair ejes og drives af Sylvie Aya Bram, som er uddannet indenfor Hair Extensions, med 19 års erfaring i hår påsætning og forlængelse. Sylvie tager hånd om dit hår, vejleder dig om Hair Extensions påsætning, pleje og plejeprodukter. Sylvies mål er at introduceret eksklusiv Hair Extensions til konkurrence dygtig priser som en hyldest til, alle kvinders naturlige skønhed og styrke. Lad Sylvie Hair hjælp dig med at opnå dit drømmehår.